SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hapishanelerde FETÖ alarmı!

Hapishanelerde FETÖ alarmı!

08 Ocak 2017 Pazar - 11:39




Hapishanelerde tutuklu FETÖ elemanlarının firar etme tehlikesine karşı Jandarma Genel Komutanlığı cezaevlerine yazı göndererek kırmızı alarm verdi.





FETÖ'nün 15 Temmuz gecesi kalkıştığı kanlı darbe girişiminden sonra 103 bin 850 şüpheliden 41 bin 326'sı tutuklandı. Türkiye'nin birçok cezaevinde duruşmalarını bekleyen FETÖ tutukluları için andarma Genel Komutanlığı cezaevlerine acil kodulyla bir yazı gönderdi. Yazıda, FETÖ elemankarının firar edebileceği vurgulandı ve önlemler alınması istendi.

FETÖ'CÜLERİ ZİYARETE GELENLERE DİKKAT!

Cezaevinde bulunan FETÖ tutuklularının firar düşüncesi içinde olabilecekleri yönünde istihbaratlarının bulunduğu belirtilen yazıda, tututkluların aileleri, yakınları ya da yanlarına uğrayan avukatların tutukluların firar girişimlerine yardımcı olma ihtimalinin olabileceği belirtildi. Cezaevinden çıkma anı gibi durumlarda da kaçma teşebbüslerinin olabileceği yönünde uyarıların bulunduğu yazıda, tutukluların kaçma girişimlerine karşı ilgililerin daha dikkatli olmaları ve gereken önlemleri almaları gerektiği belirtildi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap