SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hangi yüzle arıyorsun

Hangi yüzle arıyorsun

09 Mart 2014 Pazar - 09:44




Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, Artvin'de bir restoranda sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları ve gazetecile





İNŞAAT BAŞLADI Vural, "Güney ve Güneydoğu'dan Türk Silahlı Kuvvetleri çekilirken, Güney ve Güneydoğu'da Kuzey Kürdistan inşaatına başlandı. Türkiye'nin siyasi bir çözülmeye doğru götürülmesi konusunda genel bir mutabakat olduğu anlaşılıyor. Bu açıdan 30 Mart seçimleri bizim genel istikametimiz açısından çok önemli" dedi. Vural, Başbakan’ın İlker Başbuğ'u aramasını ise şu sözlerle eleştirdi: "Başbuğ'un Yüce Divan'da yargılanması gerektiğini söylediğimizde ise Adalet Bakanı başta olmak üzere Adalet ve Kalkınma Partisi'nin bütün yöneticileri, 'Yüce Divan'da yargılanması söz konusu olamaz. İlker Başbuğ'un yaptığı bu eylemler görevinden dolayı işlenmiş eylemler değildir' diyerek Yüce Divan'da yargılanmasını engellediler. Bugün hangi yüzle, utanmadan, sıkılmadan İlker Başbuğ'u Başbakan telefonla arıyor? Hem suçluyorsunuz hem onun Yüce Divan'da yargılanmasını engelliyorsunuz, sonra onun tahliyesi ile ilgili konuşuyorsunuz. Andıçla ilgili davaya müdahil olan Adalet ve Kalkınma Partisi değil miydi? Umarım İlker Başbuğ'un tahliyesi beraatla sonuçlanacak sürecin başlangıcı olur."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap