SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hangi ilçeden kaç aday adayı var?

Hangi ilçeden kaç aday adayı var?

18 Şubat 2015 Çarşamba - 10:33








7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimleri öncesinde iktidar partisi AK Parti’ye aday adayı müracaat sayısı her geçen gün artıyor. Hemen hemen her ilçeden aday adayı var. Fakat bazı ilçelerde ise birden çok aday adayı var. Bakalım hangi ilçeden kimler aday; Akçaabat Abdulkadir Uraloğlu, Hasan Beşli, Dr. Mehmet Topsakal, Adnan Günnar, Deniz Kurucelik, Leyla Yavuz, Arsin ilçesinden Şeref Malkoç, Semih Peker. Araklı’dan Selçuk Cebi, Zeynep Çebi, Celal Tekinbaş, Orhan Alemdar, Dr. Yunus Karabela, Çaykara’dan Mehmet Çevik, Mazhar Yıldırımhan, Maçka Ayşe Sula Köseoğlu, Prof. Dr. Nihat Tosun, Ayşe Kara, Of’tan Mehmet Atalay, Davut Çakır, Ahmet Ulusoy, Ortahisar Asım Aykan, Mahir Küçük, Hakan Usta, Ali Haydar Usta, Sürmene Erdem Sürmen, Selami Ateş, Şalpazarı’ndan Nevzat Çabuk, Tonya Salih Cora ,Vakfıkebir Muhammet Balta, Müminhan Bilgin. AK Parti’de cuma gününe kadar farklı isimlerde aday adaylıklarını açıklayacaklar.

CHP’DE SULAR DURULMUYOR

Milletvekili adaylarının belirlenmesi için ön seçim bekleyen CHP Trabzon örgütü, Parti Meclisi’nin1.sıra kontenjan diğer sıralama için eğilim yoklaması kararıyla büyük şok yaşadı. Önseçim noktasında kararlı olduklarını belirten eski İl Başkanı Yavuz Karan, “Bu kararı nasıl kabul edelim. Örgütlerimiz buna izin vermiyor, CHP kişilerin değil özgürlükten demokrasiden ve bağımsızlıktan yana olanların partisidir. Ön seçim olmazsa ben dahil birçok arkadaşımız aday adayı olmayacak. Ankara’ya sesimizi duyurmak ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap