SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hamzaçebi Trabzon'da

Hamzaçebi Trabzon'da

29 Nisan 2015 Çarşamba - 10:19








CHP Grup Başkanvekili aynı zamanda üçüncü dönem CHP İstanbul Milletvekili adayı hemşerimiz Akif Hamzaçebi Çarşamba bugün Trabzon’a gelerek partisinin 19 Mayıs Kapalı Spor Salonunda saat 19.00’da başlayacak aday tanıtım töreni ile seçim bildirgesi açıklamasında Trabzon Milletvekili adayları ve partilileri yalnız bırakmayacak.

Akif Hamzaçebi Cumhuriyet Halk Partisi içerisinde sevilen bir isim. Her keslimle iyi ilişkiler kuran ve aynı zamanda iyi bir maliyeci. Akif Hamzaçebi bu ziyaretlinde mini bir Karadeniz turda gerçekleştirecek. Trabzon’da 3 milletvekilliği hedeflerinin olduğunun altını çizen Hamza cebi oldukça iddialı. Türkiye genelinde büyük bir sahiplenme ve destek gördüklerinin altını çizen
Hamzaçebi, CHP tek başına iktidar olma noktasında yolumuza emin adımlarla yürüyor.
 
Hamzaçebi ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak. Akif Hamzaçebi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun partide en çok güvendiği isimlerden biri. İki dönemdir kurultaylarda görevi değişmeyen ve parti içerisinde tartışılmayan bir isim olan Hamzaçebi Karadeniz için oldukça iddialı.

ÇEBİ IŞIK'A SERT CIKTI




Ak Parti Aday listesine giren Aziz Yıldırım’ın da Avukatı Şike davasında Fenerbahçe'nin avukatlığını yapan İstanbul 1. Bölge 16. sıradan Millet Vekili Adayı Faik Işık’ın Trabzon ile dalga geçmesine aynı partinin Trabzon Ortahısar Meclis Üyesi Selahaddin Çebi’den sert tepki geldi.Ak Parti İstanbul Milletvekili Adayı Faik Işık'a Trabzonspor Şampiyonluk Kupası ile ilgili sorulan bir soru
üzerine elindeki karton kupayı gösterip “resimdeki kupayı veririm onlara” diyerek dalga geçmesine Ak Parti Trabzon Ortahisar Meclis Üyesi Selahaddin Çebi’den tepki geldi.
 
Çebi “Partimin İstanbul Milletvekili Adayı Faik Işık Trabzonspor'un kupasını istediler resimdeki kupayı verdim diyerek talihsiz bir açıklama yapmıştır. Trabzonspor resimdekini değil alın teri ile kazandığı, Fenerbahçe’nin çaldığı kupasını istiyor. Faik Işık seçim öncesi spor gibi hassas bir konu üzerinden böyle bir siyaset yapılması çok çirkindir. Şahsına resimden kupa gönderilirse, mahkeme kararları resim formatında gönderilirse acaba ne düşünür. Ak Parti milletin partisidir. Bir kesimin bir zümrenin değil tüm Türkiye’nin hizmetinde olan bir siyasi harekettir” diyerek tepki göstermiş.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap