SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hamsi geri geldi, balıkçılar neşelendi

Hamsi geri geldi, balıkçılar neşelendi

26 Ocak 2022 Çarşamba - 15:42




Karadeniz’de son haftalarda kar yağışı ile birlikte hamsi bereketi yaşanıyor. İğneada açıklarından Hopa’ya kadar bölümde avlanan hamsi hem balıkçıları hem de vatandaşları memnun etmeye devam ediyor.





Önceki haftalarda Gürcistan açıklarına giden ve artık Türkiye açıklarına geri dönen hamsi, balıkçıların yüzünü güldürüyor. "Hamsi bizim

Balıkçı Durmaz, “Hamsi geçen hafta 50 TL'di, şimdi 25-30 TL aralarında seyrediyor. İstavrit 20 Karadeniz'in kuru fasulyesi. Barbun uygun, 40-50 TL. Mezgit 25 TL. Tezgahlar boştu hava muhalefetinden dolayı balık yoktu” ifadelerini kullandı.

Balıkçı Erdoğan Doğan, hafta sonu denizde etkili olan fırtına nedeniyle balıkçıların denize açılamadıklarını belirterek, “Bir iki gün kayıklar tekneler açılamadı kötü hava şartları nedeniyle. Hava düzeldi, vatandaşımız ucuz yesinler. Hamsinin kilosu 25 TL, istavrit 20 TL, mezgit 25 TL, has kefal 40 TL. Tezgahımız neşeli yani” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap