SON DAKİKA



Haber > Gündem > Haluk Levent’ten Fahrettin Koca’ya ‘SMA’ sitemi: Ne yapacağız şimdi?

Haluk Levent’ten Fahrettin Koca’ya ‘SMA’ sitemi: Ne yapacağız şimdi?

03 Aralık 2021 Cuma - 10:29




Sanatçı Haluk Levent, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın SMA Bilim Kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamalarla ilgili paylaşım yaptı.





Sanatçı Haluk Levent, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın SMA hastalığı için tüm çiftlere ve yeni doğan bebeklere SMA taramasının zorunlu olması kararını doğru bulduğunu söyledi.

Ancak Haluk Levent, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın SMA hastalığının tedavisinde kullanılan Zolgensma ilacı hakkında bir açıklama gelmemesine sitem etti.

Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) kurucusu Haluk Levent, “Ne yapacağız şimdi?” diyerek sosyal medyadan sitem ederek şu ifadeleri kullandı:

“ Sağlık Bakanlığı SMA toplantısı sonucu: Evlilik öncesi test zorunlu hale geliyor. Risk oluşturan çiftlere tüp bebek devlet karşılayacak. Bu kararlar doğru ve çok önemli. Ama şu anda yüzlerce çocuğun beklediği Zolgensma ilacı için bir açıklama gelmedi. Ne yapacağız şimdi?”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap