SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halkın aklıyla dalga geçiyorlar

Halkın aklıyla dalga geçiyorlar

19 Nisan 2013 Cuma - 08:58




Kılıçdaroğlu, akil insanların "Ben barış için halkı ikna ediyorum" demelerinin halkın aklıyla alay etmek olduğunu savunarak, "Barışa karşı çıkan mı va





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, akil insanları eleştirirken, "Ben barış için halkı ikna ediyorum diye yola çıktılarsa bu, halkın aklıyla dalga geçmektir" dedi. Basın mensuplarının "akil insanlar"la ilgili sorusu üzerine, akil insanların bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından seçilen ve sahaya gönderilen kişiler olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Şimdi buradaki sorum şu: Bunlar sahaya çıktılar. Güzel ama şimdi neyi anlatacaklar? ‘Ben barış için halkı ikna ediyorum’ diye yola çıktılarsa bu, halkın aklıyla dalga geçmektir" diye konuştu. "Halkı barışa ikna edebilir misiniz?" diye soran Kılıçdaroğlu, halkın zaten barıştan yana olduğunu söyledi. CHP lideri, şunları kaydetti: "Efendim barış olsun diyorlar, karşı çıkan mı var? Neyin karşılığında barış, neyin karşılığında huzur? Bu soru, Sayın Başbakan’a hiç sorulmadı. Akil insan olarak sahaya gönderilen insanlar da bunun yanıtını bilmiyor. Vatandaş diyor ki, ‘tamam arkadaş biz de barış istiyoruz’. Kim ister ülkesinde savaş ya da çatışma, terör olsun? Hiç kimse istemez. Bırakın kendi ülkesini komşusunda dahi istemez. Suriye’de çatışma, savaş var o boyuta ulaştı. İstiyor muyuz? Hayır. İstiyoruz ki kendi komşularımızda da barış olsun."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap