SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halkımız bu tuzakları ezip geçecektir

Halkımız bu tuzakları ezip geçecektir

21 Ağustos 2016 Pazar - 15:18




Gaziantep saldırısıyla ilgili konuşan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu,"Bir düğün evine saldıracak kadar sapıkça bir eylemle birlik ve bütünlüğümüzü sar





Halkımız yüksek dayanışma ruhu ile kendisine yönelen bütün tuzakları bir kere daha ezip geçecektir. Bu büyük acının gölgesinde halkımızın gösterdiği asil ve vakur duruş bunun en büyük delilidir" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gaziantep'teki  terör saldırısını kınayarak, "Bir düğün evine saldıracak kadar sapıkça bir  eylemle birlik ve bütünlüğümüzü sarsmayı planlayanlar hain emellerine asla  ulaşamayacaklardır." ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Şahinbey ilçesinde yaşanan  hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet,  yakınlarına sabır, millete başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.Bu alçak saldırının arkasındaki karanlık odakları, bu saldırıyı  gerçekleştirenleri, planlayanları ve zihniyetlerini lanetlediklerini vurgulayan  Kılıçdaroğlu, saldırının hedefinde Kurtuluş Savaşı'nın simge şehri Gaziantep  özelinde bütün Türkiye'nin olduğunun altını çizdi. Kılıçdaroğlu, söz konusu  saldırıyla 79 milyon vatandaşın hedef alındığını belirterek, şöyle devam etti: "Saldırıda hayatını kaybedenler bizim kardeşlerimiz, çocuklar  hepimizin evladıdır. Öfkemiz derin, acımız ortaktır.Bilinmelidir ki bir düğün  evine saldıracak kadar sapıkça bir eylemle birlik ve bütünlüğümüzü sarsmayı  planlayanlar hain emellerine asla ulaşamayacaklardır. Halkımız yüksek dayanışma  ruhu ile kendisine yönelen bütün tuzakları bir kere daha ezip geçecektir. Bu  büyük acının gölgesinde halkımızın gösterdiği asil ve vakur duruş bunun en büyük  delilidir.

  Bu saldırının faili olan barbar yapı, ülkemizin simgelediği ve  bölgemizdeki bütün milletlere umut veren Cumhuriyetimize, demokratik, laik,  sosyal hukuk devletine düşmandır. Demokratik, laik, sosyal hukuk devleti ne kadar  güçlü olursa bu yapılar ezilecek, ülkemize yönelen bütün tehditler de yok  olacaktır."   Kılıçdaroğlu, sorumluluk makamında olan herkesin bu anlayışla hareket  etmesi, büyük bir dikkat ve özenle Türkiye'ye yakışan bir şekilde davranması  gerektiğine işaret ederek, Cumhuriyet Halk Partisi'nin tarihi sorumluluğunun  bilinciyle çalışmalarına devam edeceğini, Türkiye'nin bir daha böyle kara günler  yaşamaması için atılacak her adıma da koşulsuz destek olacağını kaydetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap