SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halk TV’de Korkmaz Tavukçu vakası! İstifa mektubu yayını karıştırdı

Halk TV’de Korkmaz Tavukçu vakası! İstifa mektubu yayını karıştırdı

31 Mart 2023 Cuma - 13:37




Halk TV canlı yayınında trajikomik bir olay yaşandı. Sosyal medyada Memleket Partisi için hazırlanan sahte istifa mektubu gerçekmiş gibi okundu. Sunucu bir süre sonra “Trollenmişiz” dedi.





Halk TV ekranlarında trajikomik bir olay yaşandı. Dün akşam Sansürsüz adlı programda, sosyal medyada Memleket Partisi için hazırlanan ‘Korkmaz Tavukçu’ imzalı istifa metni gerçekmiş gibi “Memleket Partisi Çatırdıyor” başlığı ile okundu.

SAHTE HESAPTAN PAYLAŞILAN MESAJ OKUNDU

Sosyal medyada sahte bir hesaptan paylaşılan ‘Korkmaz Tavukçu’ isimli bir Memleket Partisi PM üyesinin istifa mektubunu gerçek sanarak haberleştiren Halk TV, “Memleket'te Kılıçdaroğlu İstifası” başlığını kullandı.

Halk TV yorumcuları istifa mektubunu yorumlarken, programın sunucusu İpek Özbey gerçek olmayan istifa mektubunu canlı yayında son kelimesine kadar okudu.

“TROLLENMİŞİZ, KUSURA BAKMAYINIZ...”


Daha sonra programın sunucusu İpek Özbey sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Memleket Partisi'nden iki kişinin istifa ettiği haberi belli aralıklarla geldi. İlkini yayında olmadığım için arayarak doğrulattım. Diğeri yine aynı güvenilir kaynaktan ve yayın sırasında geldiği için teyit edemedim, güvenerek ekrana verdim. Trollenmişiz... Kusura bakmayınız...” paylaşımında bulundu.

İLK DEĞİL: 'GÜLNAZ ŞIRINGA VAKASI' AKILLARA GELDİ

Geçtiğimiz yıllarda da Halk TV yayınında Özlem Gürses, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye koronavirüs aşısı yapan ‘Gülnaz Şırınga’ isimli bir hemşirenin darp edildiğini gündeme getirmişti. 

Ancak bu parodi haberin gerçek olmadığını sonradan anlayan Gürses özür dilemek zorunda kalmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap