SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halk otobüsü tecavüzcüsü suç makinesi çıktı!

Halk otobüsü tecavüzcüsü suç makinesi çıktı!

12 Ocak 2017 Perşembe - 11:50




Halk otobüsü şoförü olan İbrahim T. otobüste bir kadına tecavüz etmekle suçlanırken 48 ayrı suçtan ve üç cinsel istismardan dosyası ortaya çıktı.





Ankara’da geçen hafta meydana gelen ve Türkiye'nin gündemini sarsan halk otobüstünde tecavüz olayında dehşete düşüren bir ayrıntı ortaya çıktı. 

  1. adlı kadına özel toplu taşıma aracında tecavüz eden İbrahim T. adlı şoför hakkında ‘hakaret, tehdit, şantaj, mala zarar verme’ gibi 48 ayrı suç dosyasının olduğu ve üç ayrı cinsel istismar suçundan yargılandığı ortaya çıktı.

ÖLDÜRME KASTI VAR

Bu skandal olayın ortaya çıkmasının ardından mağdurenin avukatı Hüsniye Şimşek İbrahim T.’nin öldürme kastıyla hareket ettiği iddia edildi ve “Hakkında onlarca suçtan dosya bulunduğu ve suç işlemeyi, yasalara karşı koymayı itiyat haline getirdiği görülecektir." derken olay sonrası mağdure S. ile saldırgan arasında ‘ilişki olduğunu’ iddia eden Ankara Şehiriçi Halk Otobüsleri Esnaf Odası Başkanı Ercan Soydaş hakkında da şikâyetçi oldu.

Dilekçede, S.’ye tecavüz edilen aracın da delillerin yok edilmesi amacıyla temizlenerek apar topar sefere çıkarıldığı anlatıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap