SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halimize kahkahayla güldü! "61 bin euro, 100'lük 100'lük bir çanta para: kaç kilo?"

Halimize kahkahayla güldü! "61 bin euro, 100'lük 100'lük bir çanta para: kaç kilo?"

04 Ağustos 2023 Cuma - 12:31




Türkiye'nin AKP iktidarı elinde derin bir ekonomik krizden geçtiği günlerde dolaşıma giren bir video yürek burktu. Aksanından yabancı olduğu anlaşılan bir kadın, 61 bin Euro bozdurmak için balya balya 100 TL alınca ekonomimize kahkahayla güldü.





22 yıllık AKP iktidarının üretim değil tüketim ekonomisini ülkenin iliklerine kadar yayması sonucu patlak veren ekonomik kriz derinleşmeye devam ediyor. 

Akaryakıta üst üste gelen zamların ardından A'dan Z'ye bütün kalemlere zamlar gelmeye başlarken döviz kurları da yükselmeye devam ediyor.

Ekonomik krizin derinliğini gösteren ve her bir T.C. vatandaşının yüzünü kızartan bir video dolaşıma girdi.

122 TANE 500 EURO KAÇ KG 100 TL YAPIYOR?

İlgili videoda konuşma şeklinden yabancı olduğu anlaşılan bir kadın, ev satın almak için ev sahibinin Euro kabul etmediğini ve 61 bin Euro'sunu TL'ye çevirmek zorunda kaldığını söylüyor. 61 bin Euro'nun balya balya 100 TL yapması karşısında şaşıran kadın sinirlerine hakim olamayarak kahkahayı basıyor.


Videoda kadın şunları söylüyor:

"Burada 61 bin Euro. Tamam mı? Ama ev sahibi euro istemedi. Bana TL getir dedi. TL götürüyoruz. 100'lük, 100'lük verdi bir çanta... Kaç kilo? Bir çanta şimdi taşıyacağız... "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap