SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halep'te ezan-namaz!

Halep'te ezan-namaz!

23 Aralık 2016 Cuma - 09:10








Düşmana hacet duydurmayan müslim-gayrimüslim dostlar eliyle yerle bir edilen HALEP’i seyretmek için önceki gün Osmanlıdan kalan kaleye çıkan Suriye baş müftüsü Bedrettin Hasun şöyle selam göndermiş: “Emevi camisinden tekrar ezan sesi yükselecek.” Peki; ezan okunduğunda namazı kimler kılacak? Çok değil, Suriye felâketi başladığında kimler neler söylemiş hatırlarsanız bulursunuz!

ÖRNEK ZİRAAT ODASI BAŞKANI...

“Lâf söyleme değil, iş üretme” üzerine görevini yapmak için çaba gösteren TrabzonAkçaabat Ziraat Odası Başkanı Hikmet Eyüpoğlu, ilçesini tarımsal kazançta Trabzon’da ilk sıraya yerleştirmede en başa yazılacak isimdir. Keşke, genelde iş değil, lâf üretmeyi tercih eden maaşlı diğer ziraat odası başkanları kendisini örnek alabilseler. Son olarak düzenledikleri fındıkta asgari yüzde 30 verim artışı sağlayan budama kursu önümüzdeki yıl Akçaabat’ı Trabzon’da fındık üretiminde ilk sıraya çıkarırsa şaşmayın. Haa, o ki budamadan söz ettik, Tarım İl Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen kurslardan Arsin’dekine başvuranlardan bazılarının “sen falan yerde iş yapıyorsun” diyerek kabul edilmediklerini de dile getirmezsek, eksiklik olur. 

CEVAT KURT’TAN KISA VE ÖZ...

Dışarı ile bağlantılı içeride olup bitenlerle ilgili “Neden oluyor?” diye soranlar, cevabı öğrenmek için “kısa ve öz hesabıyla” Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt’a, kulaklarını değil, akıllarını versinler yeter! -”Saldırıların tek amacı büyük İsrail devleti kurma amacına yöneliktir.”


MİLLETVEKİLİ DE 150 BİN TON DER İSE!

Öküzün altında buzağı arayanlardan bazıları son olarak sınır ticareti kapsamında Gürcistan’dan 150 bin ton fındığı Türkiye’ye sokarak, rekolte tahminlerindeki garabetlerine çare gerekçe bulmanın gayreti içindeler. Hem de, yılda şimdili azami 40-50 bin ton fındık üretebilecek bahçelere sahip komşu Gürcistan’dan! Hadi onların söylemlerini; “yalancının evi yanmış kimse inanmamış” hesabıyla dikkate alanlar yok. Ama, Giresun Milletvekili Sayın Bülent Bektaşoğlu’nun, işi milletin kürsüsüne kadar taşıyıp; “... bu miktar fındığın sınır kapılarından girdiği şeklinde bir düşünce oluşmuştur” diye konuşup, bu konuda Tarım Bakanı’ndan açıklama da isteyince, iş öyle veya böyle ciddiyete biner...

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap