SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hakkari'de 2 Saldırı Daha

Hakkari'de 2 Saldırı Daha

22 Ağustos 2012 Çarşamba - 15:55




Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında patlama meydana geldi.





İlk patlamadan sonra art arda üç patlama daha meydana geldi. Bu arada yine Şemdinli'de İran sınırında bulunan Tekeli Jandarma Taburu'na havan toplu saldırı düzenlendi. Patlama, öğle saatlerinde Şemdinli ilçe merkezine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında meydana geldi. PKK'lılar tarafından yola döşenen patlayıcının, askeri konvoyun geçişi sırasında patladığı belirtilirken, yaşanan olayla ilgili yetkililer tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. İlk patlamadan sonra art arda üç patlama daha meydana geldi. Patlamanın ardından ise Yüksekova yönünden 2 kobra tipi helikopteri ile Derecik bölgesinden zırhlı araçların bölgeye gittikleri gözlendi. ÇATIŞMA ÇIKTI Bölgeden yoğun silah sesleri gelirken, yerel kaynaklar güvenlik güçleri ile teröristler arasında çatışmanın olduğunu söyledi. TABURA  HAVAN TOPLU SALDIRI Bu arada Şemdinli'de İran sınırında bulunan Tekeli Jandarma Taburu'na havan toplu saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap