SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hak-İş: Taleplerimiz karşılanmazsa açlık grevine başlayacağız

Hak-İş: Taleplerimiz karşılanmazsa açlık grevine başlayacağız

02 Temmuz 2019 Salı - 13:32




Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, CHP ve HDP'li belediyelerdeki işe iadeler konusunda taleplerinin karşılanmadığı taktirde Kurban Bayramı'ndan sonra açlık grevine başlayacaklarını söyledi.





Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan: "Belediyelerdeki işe iadeler konusunda taleplerimiz karşılanmazsa Kurban Bayramı'ndan sonra açlık grevine başlayacağız." dedi.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, CHP ve HDP'li belediyelerdeki haksız yere işten çıkarıldıktan sonra işe iadeler konusunda açıklamada bulundu. Arslan, taleplerinin karşılanmadığı durumda Kurban Bayramı'ndan sonra açlık grevine başlayacaklarını ifade etti.

Arslan, belediyelerdeki işe iadeler konusunda konusunda yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Belediyelerdeki işe iadeler konusunda taleplerimiz karşılanmazsa Kurban Bayramı'ndan sonra açlık grevine başlayacağız." 

HAK-İŞ'E BAĞLI HİZMET-İŞ "EMEK VE ADALET YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATMIŞTI


Hak-İş'e bağlı Hizmet-İş Sendikasının, CHP'li Bolu Belediyesi'ndeki işten çıkarmaları protesto etmek amacıyla geçen haftalarda 'Emek ve Adalet Yürüyüşü' başlatmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap