SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hainleri temizledik

Hainleri temizledik

19 Ağustos 2016 Cuma - 10:04




Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Türkiye’de hiçbir şey 15 Temmuz öncesi ile aynı değildir” dedi.





Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) arasında imzalanan “Mesleki Eğitim ve İstihdam Seferberliği” protokolü kapsamında bir araya geldi.

15 Temmuz gecesi yaşananlarla ilgili konuşan Bakan Soylu, “Belki bu hadise atlatılmıştır ama hepimiz biliyoruz ki Türkiye’de hiçbir şey 15 Temmuz öncesi ile aynı değildir. Birlik ve beraberliğimiz aynı değildir, daha da güçlenmiştir. Kamu bürokrasimiz aynı değildir. İçindeki hainler temizlenmiş, daha da güçlenmiş, daha da saflar sıklaştırılmıştır. Siyasetimiz aynı değildir. Bütün partilerimiz bu insanlık dışı girişime verdikleri tepkileri ile aynı milli duygularla bir araya gelmiş, çok daha güçlenmiş ve pekişmiştir. Ancak bütün bunların yanında ekonomimiz aynı değil, o da büyük bir teste tabi tutulmuş, milletimizin güveni, desteği ile bu hadiseden yara almak şöyle dursun ekonomimizin kendine olan özgüveni daha da artmıştır.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap