SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hainler kaçtı tuzaklar kaldı

Hainler kaçtı tuzaklar kaldı

27 Mayıs 2016 Cuma - 10:00




Giresun’un Gümüşhane sınırında bulunan Yaşmaklı Barajı’nda teröristlerin araziye tuzakladıkları el yapımı patlayıcı tipi mayının patlaması sonucu bara





GÖREVLİ YARALI

Giresun-Gümüşhane sınırında bulunan ve 2 Mayıs tarihinde PKK terör örgütü üyeleri tarafından saldırıya uğrayan Yaşmaklı Barajı’nda yüklenici firma, tadilat çalışmalarını başlattı. Tadilat çalışmalarının yapıldığı esnada hainlerin kaçarken araziye döşedikleri mayın patladı. İşe yeni başlayan güvenlik görevlisi Abdurrahman Bekirefendioğlu ağır yaralandı.

ASKER SEVKIYATI

Ağır yaralı olarak önce Doğankent Devlet Hastanesi'ne, ardından Tirebolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Bekirefendioğlu, daha sonra sevk edildiği Giresun Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olay sonrası Giresun ve Gümüşhane İl Jandarma Komutanlıklarından çok sayıda ekip bölgeye sevk edilirken geniş çaplı bir operasyon başlatıldığı belirtildi.

GİREMEYECEKLER


Acı haberi alarak hastaneye koşan Abdurrahman Bekirefendioğlu’nun yakınları, “Abdurrahman uzun zamandır işsiz geziyordu. Bu işi bulduğunda çok sevinmişti ama ne yazık ki önceden tuzaklanan mayına bastı. Durumu ciddi. Bu hainler her ne kadar Karadeniz bölgesine sızmaya çalışsa da halk buna asla müsaade etmeyecek” diyerek hainlere tepki gösterdiler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap