SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hain saldırıyı düzenleyen teröristlerin kimlikleri belirlendi!

Hain saldırıyı düzenleyen teröristlerin kimlikleri belirlendi!

30 Eylül 2019 Pazartesi - 10:01




Adana'daki 1'i polis memuru, 5 kişinin yaralandığı bombalı saldırıyı düzenleyen MLKP üyesi teröristlerin kimlikleri tespit edildi.





Olay, 25 Eylül'de Adana'nın Yüreğir ilçesi Kozan Bulvarı üzerinde yaşandı. Özel harekat polislerini taşıyan zırhlı polis midibüsüne düzenlenen bombalı saldırıda, 1'i polis memuru, 5 kişi yaralandı.

Habertürk'te yer alan habere göre terör saldırısının ardından, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş tarafından olayın faillerinin yakalanması için özel ekip kuruldu.

Saldırının meydana geldiği bölgede 150 güvenlik kamerasını inceleyen polis, teröristlerin MLKP üyesi Ozan Sözmen ve Fırat Şeran olduğunu tespit etti.

Olaydan kısa süre önce, bölgede ev kiralayarak burada keşif yapan teröristlerin görüntüleri güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi.

Görüntülerdeki zanlıların olay yerinin yakınındaki PTT Evleri Mahallesi'nde müstakil üç katlı bir evin zemin katını kiralayıp hücre evi olarak kullandığı tespit edildi.


Adrese özel harekat polisleriyle operasyon düzenleyen özel ekip, teröristlerin kaçtığını belirledi.

Polis ekipleri, evde detaylı incelemede bulundu.

Daha sonra zanlıların gidebileceği 6 eve daha operasyon yapan polis, bu adreslerde de zanlılara ulaşamadı.

Güvenlik kamerası görüntülerinde olay yerinin yakınından geçen şüphelilerin her ikisinin de şapka taktığı görüldü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap