SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hafter Türkiye ve Erdoğan'ı tehdit etti!

Hafter Türkiye ve Erdoğan'ı tehdit etti!

03 Ağustos 2020 Pazartesi - 15:53




Başta Rusya ve Fransa olmak üzere birçok Batı ülkesinin kuklası konumundaki Libya'daki gayrimeşru milislerin lideri darbeci Hafter, bir avuç askerle şova kalkıştı ve Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit etti.





Libya’nın doğusunu kontrol altında tutan darbeci Darbeci Hafter’in başında bulunduğu sözde Libya Ulusal Ordusu (LNA) isimli grubun sözcüsü Ahmed el Mismari, sosyal medya hesabı üzerinden bir video yayınladı.

Hafter’in Tarık Bin Ziyad birliğini ziyaret ettiği görüntülerde, “Erdoğan’a söylüyoruz, atalarınızın mirasını kurşuna çevirdik. Hiçbir Türk’ün bu kahramanların önünde yürüdüğünü görmek istemiyorum. (Türk askerlerine) Merhamet yok, çünkü hak etmiyorlar. Erdoğan Libya’ya atalarının mirasını aramaya geldi” ifadelerini kullandığı duyuluyor.

Libya Devlet Yüksek Konseyi Başkanı Mişri: Hafter’i 10 ülke destekliyor, Türk güçleri ile meşruiyetimizi savunuyoruz

Yanına aldığı birkaç asker ve tanklarla birlikte şov yapan ve Libya topraklarındaki Türklerle kendi güçlerinin karşılaşacağını söyleyen darbeci komutan, Libya’da 300 yıl kalan Türklerin “yağmacı ve katil” olarak görüldüğünü savundu.

Kaynak: Diriliş Postası


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap