SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hac kayıtları başladı! Hac kesin kayıt nasıl yapıl

Hac kayıtları başladı! Hac kesin kayıt nasıl yapıl

02 Ocak 2019 Çarşamba - 14:51




Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından, 28 Aralık 2018 Cuma günü Hac kuraları çekildi. Kura sonuçları www.hac.gov.tr adresinden sorgulanmaya başladı.





2019 Hac kayıt işlemi yapmak isteyen vatandaşların öncelikle, kura çekiminde isimleri çıkması gerekiyor. İsmi çıkan vatandaşlar bugünden itibaren hac kesin kayıt işlemini gerçekleştirecek. Son gün 11 Ocak 2019 olan hac kayıt işlemi nasıl yapılır?
HAC KAYIT İŞLEMİ NASIL YAPILIR? SAAT VERİLDİ...
 
Kesin kayıt hakkı elde eden vatandaşlarımız “Kesin Kayıt Yaptırabilir Belgesi”ni www.hac.gov.tr adresinden 02 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 14.00’den itibaren internet ortamından veya Müftülüklerden alabileceklerdir.
 
Vatandaşlarımız “Kesin Kayıt Belgesi”ni almak için www.hac.gov.tr adresindeki “Hac Kesin Kayıt Menüsü”nden T.C. Kimlik numaralarını girdikten ve güvenlik aşamalarını geçtikten sonra cep telefonlarına gönderilen SMS şifresini gireceklerdir. Daha sonra “Diyanet İşleri Başkanlığı Organizasyonu” veya “Acenta Organizasyonunu” tercih ederek “2019 Yılı Hac Organizasyonuna Kesin Kayıt Yaptırabilir” belgesini alacaklardır.
 
NOT: Cep telefonlarına mesaj gelmeyenlerin veya cep telefon numaraları değişenlerin Müftülüklerimize müracaat etmeleri gerekmektedir.)
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
hac

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap