SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Habip Başkan' hayatını kaybetti! Bir kent ona ağlıyor

'Habip Başkan' hayatını kaybetti! Bir kent ona ağlıyor

11 Ağustos 2023 Cuma - 13:16




Batman'da kentte sevilen ve ‘Habip Başkan’ olarak anılan down sendromlu Habip Hasar hayatını kaybetti. Habip’in vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Batmanlılar, sosyal medyadan başsağlığı mesajları paylaştı.





Kentte vatandaşlar tarafından sevilen ve ‘Habip Başkan’ olarak anılan down sendromlu Habip Hasar, safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi’nde 9 Ağustos'ta hayatını kaybetti. Hasar’ın cenazesi, kente getirilerek asri mezarlıkta ailesi ve sevenlerinin katılımıyla defnedildi.

Habip’in vefatı nedeniyle büyük üzüntü yaşayan Batmanlılar, sosyal medyadan başsağlığı mesajları paylaştı. Aslen Hasankeyf ilçesine bağlı İncirli köyünden olan ve merkez Karşıyaka Mahallesi’nde oturan Habip Hasar’ın Batmanlıların gönlünde taht kurduğunu belirten yakını ve eski İl Genel Meclis üyesi Şerif Toy, “Batman halkı Habip’i çok seviyordu. Onun kimseye zararı yoktu. Esnaf onu bağrına basardı. O da herkesi çok severdi. Bir haftadır safra kesesinden rahatsızdı. Enfeksiyon kapınca yoğun bakıma alınmıştı. Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Vefatını duyanlar cenaze törenine adeta akın etti” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap