SON DAKİKA



Haber > Gündem > Haberal Genel Merkez'de

Haberal Genel Merkez'de

07 Ağustos 2013 Çarşamba - 11:05




Ergenekon Davası'ndan beraat eden CHP'nin Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret için CHP'ye





Ergenekon Davası'ndan beraat eden CHP'nin Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret için CHP'ye geldi.Silivri'de görülen ve dün karar verilen Ergenekon Davası'ndan beraat eden Prof. Dr. Mehmet Haberal, milletvekilliğini yaptığı CHP'ye ziyaret gerçekleştiriyor. CHP Genel Merkezi'ne gelen Haberal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu, partisinin Zonguldak Milletvekili olan Haberal'ı dün telefonla artmıştı. Dün serbest kalan Haberal ise bugün CHP Genel Merkezi'ne gelerek Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. PROF. DR. MEHMET HABERAL: "SAYIN GENEL BAŞKANIMIZA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDUM" Ergenekon davasında tahliye edilen CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Haberal, "Sayın Genel Başkanımıza nezaket ziyaretinde bulundum" dedi. CHP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Haberal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Kılıçdaroğlu ve Haberal arasındaki görüşme yaklaşık 1 saat 10 dakika sürdü. Haberal, görüşmenin ardından CHP Genel Merkezi'nde bekleyen gazetecilere açıklamalarda bulundu. Haberal, ziyarete ilişkin olarak, "Sayın Genel Başkanımıza sadece nezaket ziyaretinde bulundum" diyerek, daha önce tutuklu olmasından dolayı Kılıçdaroğlu ile bir araya gelemediğini hatırlattı. "Dün çıktım bugün de geldim genel merkezde kendisini ziyaret ettim. Bu da bir nezaket ziyaretiydi" diyen Haberal, "Genel Başkan benim sadece şimdi tanıdığım değil, uzun yıllardır tanıdığım bir kişidir ve kendisiyle samimi bir şekilde kucaklaştık. Ben kendisine teşekkür ettim. Bu nezaket ziyaretine kendisine geldim. Şimdi de gidiyorum" diye konuştu. Haberal açıklamalarının ardından gazetecilerin "Meclisin olağanüstü toplanmamasını sizin istemediğiniz iddia ediliyor" şeklindeki hatırlatmaları üzerine, "Bunlar şuanda ne benim ne de genel başkanın konusudur" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap