SON DAKİKA



Haber > Gündem > Güvenlik kuvvetlerine roketli saldırı: 5 yaralı!

Güvenlik kuvvetlerine roketli saldırı: 5 yaralı!

31 Ocak 2016 Pazar - 12:52




Şırnak'ın Cizre ilçesinde, bir bodrumda sıkışan ve içinde yaralıların da olduğu teröristlerin bulunduğu bölgede operasyon düzenleyip, yaralıları kurta





Güvenlik kuvvetlerine saldırı... Edinilen bilgiye göre, PKK/KCK terör örgütü mensuplarına yönelik Cizre ilçesinde yapılan planlı operasyon sırasında Cudi Mahallesi Zeren Sokak C. 2881 sayılı ikamette BTÖ mensuplarınca roketatarlı saldırı yapıldı. Saldırıda, İzmir Polis Özel Harekat kadrosunda görevli E.A., H.Ö., H.Ö. ile Çakırsögüt jandarma kadrosunda görevli Uzman Onbaşı S.K., patlama esnasında oluşan basınçtan dolayı ve vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu hafif yaralandı. Hayati tehlikeleri olmayan 3 polis ile 1 uzman çavuş kaldırıldıkları Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Aynı olayda kafasına şarapnel parçası isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Çakırsögüt Jandarma Karakolu'nda görevli Jandarma Uzman Çavuş E.B. ise Cizre Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Bölgede operasyonlar sürüyor. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap