SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gürsoy seçim startını verdi

Gürsoy seçim startını verdi

29 Eylül 2015 Salı - 07:46




CHP Bulancak ve Piraziz ilçe başkanları vekil adayı Basri Gürsoy’a destek oldular.





CHP Bulancak İlçe Başkanı Reşat Özdemir ve Piraziz İlçe Başkanı Nezir Kelleci dün Bulancak CHP binasında ortak bir basın toplantısı düzenledi. İlçe başkanlarının ortak yaptığı açıklama şöyle: "Bulancak ve Piraziz'de CHP, seçilebilecek yerde arkadaşımız Basri Gürsoy'u 2. sırada aday göstermiş bulunmaktadır. Adayımız Gürsoy, yaşamında başarılara imza atmış, parti ayrımı gözetmeden halkımızın sorunlarını takip etmeye çalışmıştır. Bu dönem hem ilçemizin partililerini hem de halkımızın ilgisine mazhar olacak şekilde adayımızın topyekün arkasında ev ev çalışarak bu hedefimize ulaşacağımızdan eminiz. Biz büyük oy potansiyeline sahip, bu iki ilçemizde partili partisiz vatandaşlarımızın oyu ile meclise göndereceğiz ve CHP'nin 1. parti olarak çıkacağına inanıyoruz. İlçemizde bu sayede Ankara'da mecliste yakın bir temsilcisini, her an ulaşabileceği, hizmetini alacak milletvekiline kavuşacaktır. Bu şans her zaman karşımıza çıkmaz. Atatürk'ün partisine ve adayımıza sahip çıkalım."

İDEALİST BİR ÖNDERE İHTİYAÇ VAR

2. sıra milletvekili adayı Basri Gürsoy ise, "Bu seçim Türkiye için Giresun için büyük önem taşıyor. Bulancak ve Piraziz'in milletvekili seçilebilecek yerde yalnız CHP 2. sıra adayı var. Diğer partilerin bu ilçelerimizde adayı yok veya seçilemeyecek yerde. Bulancak ve Piraziz'in desteğini çok önemsiyorum. Partili partisiz tüm insanlarda da bu elektriği görüyorum ve oyuna talibim. Her yönden birikimli, işletme ve yönetme deneyimi olan ufuklu, idealist bir öndere ihtiyaç var. Bu tüm bilgi birikimimi ve hizmet aşkımı bana vereceğiniz güvene layık olacak şekilde yapacağıma inanıyorum. Hayatımın küçük gerçeklerini unutmadan sizleri hizmet için büyük hayalleri olan ‘Sağlıklı, mutlu insan’ diyerek büyük bir heyecanla yola koyuldum. Yoldaşım olmanızı, bana omuz vermenizi diliyorum" dedi.

Erkan BAŞKIRAN

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap