SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gürcü soyguncular yakalandı

Gürcü soyguncular yakalandı

10 Mart 2015 Salı - 12:08




Bir kuyumcunun ellerini ve ayaklarını bağlayıp iş yerini soyan Gürcistan uyruklu 6 kişi 1 aylık çalışmanın ardından gözaltına alındı.





İstanbul Bağcılar Merkez Mahallesi’nde 9 Şubat’ta bir kuyumcu dükkanına giren Gürcistan uyruklu zanlılar, işyeri sahibi Mehmet Ö. (49)’yü, tabancayla etkisiz hale getirdi. Kuyumcunun ellerini ve ayaklarını bağlayan zanlılar içerideki, 150 saat, 150 imitasyon bilezik ve 5 bin lira parayı alarak kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmada, MOBESE ve güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Araştırmalarda, zanlıların soygundan bir gün önce, işyeri çevresinde keşif yaptığı belirlendi. Zanlıların saklandığı adrese ulaşıldı. Çalışmanın tamamlanmasının ardından, 5 Mart’ta, düzenlenen operasyonla, soyguna karıştığı belirlenen, Koba B. (25),Ramazi B. (45), Bıktorı M.(24), Koba T. (51), Mamuka B. (35) ve Oksana B. (24) gözaltına alındı. Yapılan aramalarda, bir tabanca ve kuyumcudan çalındığı belirlenen 36 kol saati ele geçirildi. Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen zanlılar işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap