SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gurbetçilerden sitem…

Gurbetçilerden sitem…

03 Mart 2015 Salı - 09:57








26 Şubat-1 Mart 2015 tarihleri arasında İstanbul Feshane'de düzenlenen ve yoğun ilgi gören "Trabzon'un Kurtuluşunun 97. Yılı Kutlamaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Tanıtım Günleri"ne katılmayan Trabzonlu vekillere sitem sözleri duyuldu. Tepkilerin odağında yer alan isim ise Faruk Özak oldu. İstanbul’da yaşayan gurbetçiler, Özak'ın her yıl Ankara'da gerçekleşen 'Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri'ne katıldığını belirterek, "AK Parti Trabzon Milletvekili Faruk Özak'ı İstanbul'da da görmek isterdik. Lütfedip katılma zahmetini göstermedi. İstanbul'da yaşayan binlerce Trabzonlu var. Buradaki etkinliklere katılmaması ve hemşehrileriyle buluşmaması büyük eksiklik olarak her zaman hafızalarda kalacaktır" sözleriyle tepkilerini dile getirdiler. Feshane'deki etkinlikleri dördüncü kez düzenleyen Trabzon Dernekler Federasyonu'nun her seferinde Özak'a çağrı yaptığı ve destek istediğini de vurgulamakta fayda var. İstanbul Feshane'de 4 gün süren kutlamaların resmi açılışına Trabzon'dan Vali Yardımcısı Abdurrahman Kocaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın katılmıştı.

TRABZON'DA ARTVİN BULUŞMASI

Artvin'in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümü (7 Mart) Artvin, Rize, Trabzon, İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli, Sakarya, Tokat ve Samsun başta olmak üzere yurdun değişik illerinde kutlanacak. 8 Mart tarihinde Rize'de Yakamoz Altın Salon'da gerçekleşecek Artvinliler Gecesi'nin başlama saati 19.00 olarak duyuruldu. Dernek Başkan Yardımcısı Hamza Teke, tüm hemşehrilerini geceye davet etti. Trabzon'da ise geleneksel hale gelen etkinliğin adresi bu kez KTÜ Sahil Tesisleri. 13 Mart Cuma akşamı saat 19.00'da başlayacak Artvinliler Gecesi'ni organize eden Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, "Birlik, dayanışma ve paylaşma gecemize bütün hemşehrilerimiz davetlidir" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap