SON DAKİKA



Haber > Gündem > Güneş açtı Trabzonspor coştu!

Güneş açtı Trabzonspor coştu!

Karadeniz Özel

10 Mayıs 2019 Cuma - 09:45




Trabzonspor, mart, nisan ve mayıs aylarında oynadığı maçlarda hiç kaybetmedi





Trabzonspor’a güneşli günler yaradı. Bordo-mavili takım son 2.5 ayda oynadığı  8 maçın 6’sını kazandı, 2’sinde ise berabere kaldı

TOPLAM 20 PUAN ELDE EDİLDİ

Güzel günler göreceğiz güneşli günler. Gerçekten de baharın müjdecisi olan güneş açınca Trabzonspor adeta şahlandı. Bordo-mavili takım bahar ayları olan mart, nisan ve mayısta çıktığı hiçbir maçı kaybetmedi. Bu süreçte toplam 8 karşılaşmaya çıkan Fırtına, 6 galibiyet elde ederken, 2 maçta ise rakipleriyle berabere kaldı. Söz konusu aylarda hanesine 20 puan yazdıran Trabzonspor, bahar mevsiminde önemli bir çıkışa imza attı. 




HEDEF; SON 3 MAÇI KAZANMAK

Süper  Lig’in geride kalan 31 haftalık periyodunda 16 galibiyet, 8 beraberlik ve 7 mağlubiyet alan Trabzonspor 56 puanla 4’üncü sırada yer alıyor.  Elde ettiği bu başarıyla Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanan Bordo-Mavililer şimdi hedefini daha da büyüttü. Karadeniz ekibi kalan 3 haftayı kayıpsız geçip, Devler Ligi’nde yer almanın planlarını yapıyor. Bu hafta sonunda Konyaspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor, 33. haftada Beşiktaş’ı ağırlayacak, ligi Rize deplasmanıyla noktalayacak.
 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap