SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gümüş'ün hassasiyeti

Gümüş'ün hassasiyeti

07 Mayıs 2015 Perşembe - 10:30








Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı olan Türkay Gümüş, eğitime olan merakı ve hizmetleriyle bilinen bir kişi. Gümüş, spor ve siyaset camiasında da herkes tarafından tanınan, sevilen bir insan. Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin eğitim ve sporla ilgili birçok alanına hizmet etmek için çalmadık kapı bırakmamıştır. Okula oyun alanları, oturma alanları gibi pek çok sosyal mekanın kazandırılmasında da büyük emeği geçmiştir. Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi’nin dünya şampiyonu olmasından sonra Gümüş, okulun bir an önce bu şampiyonluk havasından kurtulması gerektiğini söylüyor. Gümüş daha önce de Trabzon Lisesi’nde dünya şampiyonu olmuştu. Fakat hiçbir futbolcusu daha sonraki yıllarda futbola hizmet edemedi. Şimdi bu öğrenciler de şampiyonluklarının yanında asli görevleri olan eğitime önem vermelidirler. Okulun bundan sonraki amacı üniversiteye daha çok öğrenci kazandırmak ve şampiyon okulu eğitimde de şampiyon yapmak olmalı.

ÇÖPLERİNİZİ PİKNİK ALANLARINDA BIRAKMAYIN

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte mesire ve piknik alanları hareketlenmeye başladı. Birçok insan pikniğinden dinlenmesine kadar birçok ihtiyacını bu alanlarda gideriyor. Fakat ne yazık ki bu alanlarda piknik yapan vatandaşın çöplerini yine bu alanlarda bırakması, çevre ve görüntü kirliliğine neden olurken, birçok canlının yaşam alanını da kısıtlamış oluyor. Buradan piknik yapan ya da mesire alanlarını kullanan bütün vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Özellikle dere ve ırmak kenarlarına atılan içki şişeleri ve diğer çöpler, dereleri kirlettiği gibi halkımız adına da iyi bir imaj oluşturmuyor. Piknik ve mesire alanlarını nasıl bulmak istiyorsak, işimiz bittikten sonra da aynı şekilde temiz bırakmaya özen göstermeliyiz. Zira bu aylarda artan turist yoğunluğuna bağlı olarak bu hoş olmayan görüntülerin ortaya çıkması, turizm açısından da, şehrimizin imajı açısından da son derece sakıncalı bir durum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap