SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gümüşhane'de plaket tepkisi

Gümüşhane'de plaket tepkisi

20 Şubat 2015 Cuma - 11:14








Milletvekili seçimleri yaklaştıkça siyasi entrikalar da başladı. Adaylığa soyunanlar veya mevcut milletvekilleri yeniden aday olmak istiyorlar. Birkaç gün önce Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinin kurtuluş günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi. Gümüşhane milletvekili adayı olan ve mevcut milletvekilleri törende yer aldılar.

Etkinlikler, şiirler, konuşmalar derken sıra törene katılanlara plaket vermeye geldi. Kurtuluş programını yayınlayan televizyon ara vermeden canlı yayına devam etti. Televizyonun sorumlularından ve canlı yayını organize eden TV çalışanı, aynı zamanda Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün'ün yakın bir dostu. Üstün'e plaket verilirken canlı yayın devam etti.

Sıra Gümüşhane'nin diğer milletvekili Kemalettin Aydın'a gelince yayın kesildi. Aydın plaketini alınca yayın devam etti. Gümüşhane'de birçok vatandaş TV'nin yaptığı bu harekete tepkili. Çay TV gibi bir televizyonun milletvekilleri arasında ayrım yapması hoş olmasa gerek. Bu durumun 'objektiflik' ilkesine ters düştüğü yorumu yapıldı.

ORTAHİSAR'IN PADİŞAHLARI

Ankara'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen "Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri" tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon'un tanıtımı için görücüye çıkan stantlar ilgi odağı oluyor. Trabzon'un her güzelliği fuarda ayrı ayrı sergileniyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri etkinlikte tam kadro yer aldılar. Fakat fuar alanına Ortahisar Belediyesi'nin Fatih Sultan Mehmet, Kanuni Sultan Süleyman ve Yavuz Sultan Selim'in mumyalı heykelleri farklı bir hava kattı. Üç cihan padişahının önünde fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar adeta birbirleriyle yarıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap