SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gümüşhane Emniyetinden Nefes Kesen Operasyon

Gümüşhane Emniyetinden Nefes Kesen Operasyon

30 Temmuz 2012 Pazartesi - 10:32




Gümüşhane Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü, hafta sonu yaptığı operasyonlarda 89 kilo kubar esrar ve 10





Bir ihbarı değerlendiren KOM ekipleri, Bağlarbaşı Mahallesinde şüphelendikleri bir otomobili durdurmak istedi. Ekiplerin dur uyarısına uymayan M.K.K. isimli şahıs Torul ilçesinde durduruldu. Operasyonda, otomobilin bagajı ve arka koltuklarında 21 paket halinde 89 kilogram kubar esrara el konuldu. Gözaltına alınan sürücü M.K.K’nın kubar esrarı İstanbul bölgesine götürdüğü öğrenildi. KOM ekiplerinin yaptığı diğer operasyonda ise Kelkit ilçesinde gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Bir ihbarı değerlendiren ekipler 34 plakalı bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramada, İç Anadolu bölgesine götürülen 10 bin 580 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Operasyonun ardından araç sürücüsü A.B. gözaltına alındı. Operasyonlarda ele geçirilen sigaraların hafta içi gümrüğe, esrarın ise kriminal laboratuvara gönderileceği öğrenildi. Yakalanan esrar ve kaçak sigaranın bölücü terör örgütüyle bağlantılı olduğu belirtildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap