SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gültekin Uysal: ''Bütün Suç Kemal Bey'in miydi?''

Gültekin Uysal: ''Bütün Suç Kemal Bey'in miydi?''

27 Kasım 2023 Pazartesi - 16:20




Uysal, “Muhalefet genel seçimlerde büyük bir beklentiyi başaramayınca, kendi arasındaki ilişkiyi de sorgulamaya başladı. Orada Bütün kabahat Kemal Bey’in miydi?” dedi





Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, gazetemizi ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu.  Uysal, siyasetin bir buhran dönemi içerisinde olduğunu belirterek, “Türkiye'de siyaset bilerek ve istenerek menfaat birlikteliğine dönüştürüldü” dedi.

BAŞARAMAYINCA…

Uysal, “Muhalefet genel seçimlerde büyük bir beklentiyi başaramayınca, kendi arasındaki ilişkiyi de sorgulamaya başladı. Yorucu bir süreç yaşandı. İYİ Parti’de devam eden çalkantılı süreci herkes biliyor. Bütün kabahat Kemal Bey’in miydi?” şeklinde konuştu.

HER ŞEYE RAĞMEN…

Uysal, şöyle devam etti: “Bize her şeye rağmen yüzde 48 oy vermiş bir irade var. Bu iradeyi zedelememek lazım. Erdoğan’ın ikinci turdaki dönemi 60’a 40’tı. Toplumsal direnç noktasını yok etmemek lazım. Şimdi kendi bildiği gibi anayasayı değiştirmek istiyor.”

HABER: EMİN SARAÇ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap