SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gül'den Başbakan’a yanıt

Gül'den Başbakan’a yanıt

20 Ekim 2015 Salı - 09:45




11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Ankara'daki katliam sonrası HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı arayarak başsağlığı dilediği için kendisini ele





Ahmet Davutoğlu katıldığı programda Gül'ün Demirtaş'ı aramasını şu sözlerle eleştirmişti: "Sayın Cumhurbaşkanımız'ın kendi takdirleri. Ama şunu ifade etmek isterim... Burada taziye evi kim? Taziye kime verilir? İlk günden itibaren şunu söyledim... Burada taziye evi Türkiye Cumhuriyeti'dir. Bütün Türkiye'dir. Hepimiz acıyı yaşadık. Sadece HDP'ye taziye dilemek, orada hayatını kaybeden bütün vatandaşları HDP ile özdeşleştirmek anlamına gelir. Büyük bir acı yaşadık. Türkiye'nin en büyük taziye evi Başbakanlık ofisidir."

Bu açıklamalara Gül'ün ofisinin resmi Twitter hesabından şu yanıt verildi: "Abdullah Gül, olay sonrası yaptığı ilk açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin 11. Cumhurbaşkanı olarak tüm milletimize başsağlığı dilemiştir. 11. CB Gül, Ankara'daki terör saldırısında mensuplarını yitiren CHP ve HDP ile DİSK ve KESK genel başkanlarına da başsağlığı dilemiştir. "

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap