SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gül için Devlet Mezarlığı yapılacak

Gül için Devlet Mezarlığı yapılacak

26 Eylül 2014 Cuma - 09:01




Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ölümü halinde Kayseri’ye gömülmek istediğini, bu nedenle ke





Bu konuyu Büyükşehir Belediye Meclisi’nden geçireceklerini anlatan Başkan Mehmet Özhaseki şunları söyledi: "Onbirinci Cumhurbaşkanımız, Kayseri’ye son gelişlerinde mezarının Kayseri’de olması konusunda bize Allah gecinden versin vasiyet gibi sözler sarf etti. Sayın Gül, baba ocağı Kayseri’yi çok sevdiğini ve o nedenle mezarının burada olmasını istediğini söyledi. Onun bu sözleri üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi’nden karar alıp, Şehir Mezarlığı’nın girişindeki taziye evinin hemen arkasındaki yeşil alanda devlet mezarlığı oluşturacağız." Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı döneminde Kayseri’yle çok ilgilendiğini belirten Özhaseki, "Her sıkıntımızda onun kapısını çaldık" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap