SON DAKİKA



Haber > Gündem > Güçlü hükümet teminat olacak

Güçlü hükümet teminat olacak

04 Nisan 2017 Salı - 18:30




AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, referandum çalışmalarına Güce’de devam ederken yaptığı açıklamada, “Güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve





Mesut ERDOĞAN

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, referandum çalışmalarına Güce’de devam etti. Köy ve mahalle muhtarlarıyla düzenlenen toplantıya katılan, İlçe merkezinde de esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Öztürk, “Güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacak” dedi. Öztürk, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin terörle mücadeleye de güç katacağını belirterek, kurumsal yenilenme sayesinde güvenlik politikalarının daha etkin şekilde işletileceğine dikkat çekti. Öztürk, terörle etkin mücadele edileceğini ve terörün Türkiye’nin gündeminden düşürüleceğini belirterek, güvenlik politikalarında hızlı ve etkin karar alınacağını ve halkın özgürlüklerini güvenli bir ortamda yaşayacağını sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap