SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

07 Haziran 2021 Pazartesi - 11:54




İçişleri Bakanlığı PKK'nın üst düzey bir isminin daha r etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Gri kategoriye bir çizi daha! Sözde Başkale sorumlusu Agit kod adlı Gökhan Demir etkisiz hale getirildi" denildi.





İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, ‘Eren-1’ operasyonları kapsamında; Van-Başkale kırsalında İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı jandarma komando ve jandarma özel harekat birliklerince gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten 1’inin, ‘terörden arananlar’ listesindeki gri kategoride yer alan, sözde Başkale sorumlusu, ‘Agit’ kod adlı Gökhan Demir isimli terörist olduğu belirlendi.

Teröristin; 15 Mayıs 2020’de, Van’ın Özalp ilçesinde Vefa Destek Grubu’nun aracına yönelik silahlı saldırıda 1 belediye çalışanı ve 1 sivilin şehit olduğu, 1 belediye çalışanının da yaralandığı terör olayının faillerinden olduğu belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap