SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gözlerini dünya hırsı bürümüş

Gözlerini dünya hırsı bürümüş

26 Mart 2014 Çarşamba - 12:31




Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli, Saadet Partisi’nden ayrılanlara ‘dönek’ dedi. Başkan adayı Düzenli, “Bu seçim döne





Trabzon Saadet Partibsi büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ali Düzenli Ortahisar Belediye Başkan adayı Mustafa Yılmaz ve partililerle birlikte Karadeniz Gazetesi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan adayı Düzenli, “Bizler AK Parti teşkilatları gibi bindirilmiş kıtalarla miting düzenlemiyoruz. Herkes kendi hür iradesi ve imkanı ile mitinglerimize geliyor” dedi. Başbakan’ın Trabzon Mitingi ile ilgili eleştirilerine devam eden Düzenli, “Bakıyorsunuz caminin hemen önünde ezan vakti miting var ve ezan okunurken bile susmuyorlar. Gözlerini dünya hırsı bürümüş. AK Partililer Müslüman da CHP, MHP ve Saadet Partililer gavur mu?” dedi. Düzenli, “Yıllardır içimizde siyaset yapanlar, Hocamızın evini 15 yıl ziyaret edenler, kendilerine milletvekillik yolunu, belediye başkanlığı yolunu açtıklarımız bizleri yarı yolda terk edip gitti. Bu seçimler döneklerle hak elinin seçimidir. Biz ibadet anlayışı ile, Cihat anlayışı ile her sabah evimizden çıkarak seçimlere hazırlanıyoruz. Dönekler kaybedecek. Rahmetli Ecevit’i yüzde 23’ten yüzde 1 bucuğa indiren bu halk, bu seçimlerde gereğini yapacaktır. Trabzon ve Rize’de AK Parti kaybedecek” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap