SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gözler Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nde

Gözler Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nde

14 Temmuz 2016 Perşembe - 13:23




Kararname ile 40'a yakın İl Emniyet Müdürü'nün yerinin değişeceği tahmin ediliyor.





Uzun süredir beklenen, Valiler Kararnamesi'nin yayımlanmasının ardından gözler Emniyet Müdürleri Kararnamesi'ne çevrildi.

Kararnamenin önümüzdeki günlerde yayımlanması bekleniyor. 40'a yakın İl Emniyet Müdürü'nün yerinin değişeceği tahmin ediliyor. Kararname ile terörle mücadele kapsamında aktif rol oynayacak isimlerin kritik bölgelere gönderilmesi öngörülüyor. İçişleri Bakanlığı, Valiler Kararnamesi'ni yayımlamasının ardından yaklaşık 6 aydır uygulamaya konulması beklenen Emniyet Müdürleri Kararnamesi'nin yakında yayımlanacağı belirtiliyor.

GENİŞ KAPSAMLI KARARNAME

Kritik bölgelerin öncelikli olacağı ifade edilen kararnamenin kapsamının geniş tutulacağı belirtiliyor. Bu kapsamda da hazırlıkları sürdürülen kararnamede 40'a yakın İl Emniyet Müdürü'nün yerlerinin değiştirilmesi bekleniyor.

Düzenleme çerçevesinde İl Emniyet Müdürleri arasında da karşılıklı değişimin olabileceği ifade ediliyor. Kararnamede, terörle mücadelenin sürdüğü kritik illerde de değişiklik yapılabileceği belirtiliyor. Paralel yapı operasyonlarında pasif kalan bazı isimlerin de kızağa çekileceği kaydedilirken, kararnamenin önümüzdeki günlerde çıkması bekleniyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap