SON DAKİKA



Haber > Gündem > Google verileri Türkiye'deki 'kürtaj' gerçeğini ortaya çıkardı!

Google verileri Türkiye'deki 'kürtaj' gerçeğini ortaya çıkardı!

20 Eylül 2021 Pazartesi - 13:29




Türkiye'de son 20 yılda artan ahlaksızlık, sapkınlık ve gayrimeşru ilişkilerin sonucu olarak ortaya çıkan kürtaj gerçeğini Google verileri ortaya çıkardı.





Ülkemizde son yıllarda, hayatımıza sosyal medyanın da iyice girmesiyle birlikte, ahlaksızlık, sapkınlık ve gayrimeşru ilişkiler korkunç derecede arttı ve artmaya devam ediyor. Bunun sonucu olarak da gayrimeşru ilişkilerden geriye hamilelik durumu ortaya çıkıyor. Bu durumu ortadan kaldırmak için de dinimizce yasaklanan  kürtaj yoluna başvuruluyor. Konu ile alakalı acı gerçeği ise Google verileri özetler nitelikte...

GOOGLE VERİLERİ ACI GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKARIYOR!

Arama motoru Google'a, "kürtaj" kelimesi için arama yapıldığında, Türkiye'deki acı tablo gözler önüne seriliyor. "Kürtaj" araması yapıldığında, kürtaj ile ilgili en çok aratılan sorular ise, "kürtaj e-devlette çıkar mı?", "kürtaj e-nabızda çıkar mı?" oldu.

"Kürtaj" kelimesi hakkında en çok sorulan sorular Google tarafından listelendi. Listenin en başında, "Özel hastanede kürtaj kayıtlara geçer mi?", "Kürtaj yapıldığı belli olur mu?" gibi sorular yer aldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap