SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gökçek Beştepe'de

Gökçek Beştepe'de

23 Ekim 2017 Pazartesi - 16:11




İstifası beklenen Melih Gökçek son bir hamle daha yaptı... Bugünkü AK Parti MYK öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu istedi...





Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak ve istifaların da değerlendirileceği AK Parti MYK toplantısı öncesi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten son bir hamle daha geldi. Gökçek, İstanbul'dan dönen Erdoğan'ı karşılamak ve randevu almak için havaalanına gitti. Randevuyu koparan Gökçek saat 16.00'de Cumhurbaşkanlığı külliyesine giriş yaptı. Kulislere göre Gökçek'in çantasında iki dosya bulunuyor.

AK Parti'de istifası istenen 3 belediye başkanıyla ilgili sıcak saatler yaşanıyor. Bugün toplanacak olan AK Parti MYK'de istifası istenen ancak bugüne kadar tüm çağrılara rağmen istifa etmeye yanaşmayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'un durumlarının da görüşüleceği belirtiliyor.

GÖKÇEK TOPLANTI ÖNCESİ GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Melih Gökçek, şu saatlerde İstanbul'dan dönen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılamak üzere havaalanına gitti. İstifa etmeden önce son bir kez daha Erdoğan'la görüşmek isteyen Gökçek'in havaalanında görüşemez ise Beştepe'de ya da AK Parti Genel Merkezi'nde bugün Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilebileceği belirtiliyor.

SAAT 16.00'DA BEŞTEPE'YE GİRİŞ YAPTI


Melih Gökçek'in randevu talebinin Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edildi. Erdoğan'ın randevu saat 16.00 için randevu verdiği Melih Gökçek, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şu anda iki kabulü olduğu ve o kabullerin ardından Gökçek'le görüşeceği öğrenildi. Şu dakikalarda Yunanistan Büyükelçisi'nin güven mektubunu kabul eden Erdoğan'ın ardından da Katar Dışişleri Bakanı ile görüşeceği belirtiliyor. Bu görüşmelerden sonra Gökçek randevusu gerçekleşecek.

GÖKÇEK'İN ÇANTASINDA İKİ DOSYA VAR

Melih Gökçek’in bugünkü randevuda ne anlatacağı merak konusuyken, kulislerde Gökçek'in, “En büyük projem” dediği Ankapark’ın bitirilmesi sürecinde aktif olarak yer almak isteyeceği konuşuluyor.

Belediye bürokratlarından devam eden projelerin son durumlarıyla ilgili bilgi isteyen Gökçek, bunları Cumhurbaşkanına sunmak için bir dosyada topladı ve son randevuya geçen haftadan beri hazırlanıyor.

ANKET SONUÇLARINI DA SUNACAK


Gökçek’in ayrıca “Gökçekli ve Gökçeksiz Ankara” başlıklı kamuoyu araştırmalarının sonuçlarını da Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunacağı gelen bilgiler arasında.

SON GÖRÜŞME 1.5 SAAT SÜRMÜŞTÜ

Gökçek, son olarak 5 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edildi. Erdoğan-Gökçek görüşmesi 1,5 saat sürmüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçen hafta yaptığı açıklamada, "Üç belediye başkanımızın istifalarını en kısa sürede vereceklerine inanıyorum" ifadesini kullanmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap