SON DAKİKA



Haber > Gündem > Giresun'a geliyor

Giresun'a geliyor

12 Mayıs 2015 Salı - 15:31




Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bu yıl 38.'si düzenlenecek Uluslararası Giresun Aksu Festivali'ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da kat





CHP Grnrl Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu23nun Giresun'a geleceği tarih açıklandı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, bu yıl 38.'si düzenlenecek Uluslararası Giresun Aksu Festivali'ne CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağını söyledi.
Belediye Meclis Salonu'nda basın toplantısı düzenleyen Başkan Aksu, Anadolu’nun en eski festivallerinden olan 4 bin yıl geçmişe dayanan Uluslararası Giresun Aksu Festivali’nin barış içinde, birlik ve beraberlikle, coşkuyla kutlanacağını söyledi. Belediye Başkanı Aksu “Geçen yıl Soma maden faciası nedeniyle ulusal yas ilen edilmişti. Biz de tarihin bu büyük faciasında yaşamını yitirenlere saygı nedeniyle festivali iptal etmiştik" hatırlatmasında bulundu. Belediye Başkanı Kerim Aksu Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılında Çanakkale ile Giresun’un kardeş kent olduğunu, Çanakkale ‘de imzalanan protokolün, 20 Mayıs'ta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılımı ile Atatürk Meydanı’nda imzalanacağını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap