SON DAKİKA



Haber > Gündem > Giresun turizm altyapı hizmet birliği kuruldu

Giresun turizm altyapı hizmet birliği kuruldu

06 Temmuz 2012 Cuma - 14:15




Giresun Turizm Altyapı Hizmet Birliği (GİRTAB) kuruldu. Birliğin Giresun’un tanıtımı ve turizm yönünden gelişmesine büyük katkısının olması bekleniyor





Konuyla ilgili Giresun Valiliği'nden yapılan açıklamada, GİRTAB'ın dünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği belirterek "İlimizde Turizm Altyapı Hizmetlerin bütüncül bir anlayışla korunması, geliştirilmesi, tanıtımı, kültür ve turizme ilişkin sosyal ve teknik altyapısının gerçekleştirilmesini ve işletilmesini sağlamak amacıyla kurulan Birlikte, Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Belediyesi, Turizmle ilgili Belediyeler ve köylerden oluşan Alucra Belediyesi, Bulancak Belediyesi, Dereli Belediyesi, Görele Belediyesi, Keşap Belediyesi, Piraziz Belediyesi, Şebinkarahisar Belediyesi, Yağlıdere Belediyesi, Yavuzkemal Belediyesi ile Dereli ilçesine bağlı Kümbet, Uzundere, Keşap İlçesine bağlı Armutdüzü, Düzköy, Espiye İlçesine bağlı Gülburnu, Yağlıdere İlçesine bağlı Tekke, Sınır, Alucra İlçesine bağlı Çakrar, Çanakçı İlçesine bağlı Kuşköy köyleri kurucu üye olarak yer aldılar. Giresun’daki kültür ve turizmi koruma ve gelişim bölgeleri ile turizm merkezlerinde turizme ilişkin sosyal ve teknik altyapının gerçekleştirilmesi ve işletilmesine katkı sağlayacak olan Birliğin Giresun’un tanıtımı ve turizm yönünden gelişmesine büyük katkısının olması bekleniyor" denildi. Öte yandan Birlik Meclisi'nin en geç 1 ay içinde toplanarak organlarına üye seçimini gerçekleştireceği bildirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap