SON DAKİKA



Haber > Gündem > Giresun Mhp start verdi

Giresun Mhp start verdi

12 Nisan 2015 Pazar - 13:57




MHP Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, bugünden itibaren 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin startını verdiklerini söyledi.





MHP Giresun'da seçim stratı verildi... İl Başkanı İbrahim Dizdar, düzenlediği basın toplantısında, birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden MHP'nin Giresun ve Türkiye'de birinci parti olacağını iddia etti.Bugünden itibaren seçim startını verdiklerini kaydeden Dizdar, "Bugün kutlu bir gün. Seçim startını veriyoruz. 7 Haziran tarihine kadar gece gündüz çalışacağız. Giresun ve Türkiye'de başarıyı yakalamak için yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğiz" dedi."Hedefimiz önce Giresun'da birinci parti olmak. Daha sonra Türkiye'de iktidara gelmek" diyen Dizdar, sözlerini şöyle sürdürdü:"Birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır. Adalet ve haktan ayrılmayacağız. Zulme ve kayırmacılığa son vereceğiz. Giresun'un hakkını kimseye yedirmeyeceğiz." Dizdar, Giresun'da MHP milletvekili adaylarının ise Orhan Erzurum, Ali Karadeniz, Bora Kılıç ve Hasan Yılmaz olduğunu kaydederek, Giresun halkından destek istedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap