SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gireceksek savaşa vekil gitsin askere

Gireceksek savaşa vekil gitsin askere

06 Eylül 2013 Cuma - 09:18




CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, Milletvekili Feramuz Üstün’ün sözlerini sert dille eleştirdi. Özdamar, ''Gireceksek savaşa, vekil gitsin askere





FATİH İSAK CHP Gümüşhane İl Başkanı Sait Özdamar, Suriye’ye yapılması planlanan operasyonda Türkiye’nin taraf olmaması gerektiğini söyledi. Özdamar, “Sayın vekile ve iktidara sormak istiyorum: Olası bir savaşta bizler kim için savaşacağız” dedi. Özdamar, yaptığı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ün Türkiye'ye konuşlandırılan NATO füzelerinin masraflarını bile kendilerinin karşılamaya hazır olduklarını söylediğini ulusal basında okuduk. Tekrar hatırlatmakta fayda var. Ne demişti sayın vekil? ‘Biz 160 bin Suriyeliyi misafir ediyoruz, 300 NATO askerini mi bakamayacağız?’ Biz de sayın vekilimize şunu söylüyoruz: Gireceksek savaşa, vekil gitsin askere. Ak Gençlik askere! Bizim Gümüşhane'de yok yere savaşa yollayacak evladımız yok. Sayın vekile ve iktidara sormak istiyorum: Olası bir savaşta bizler kim için savaşacağız, kimin çıkarları için kan dökeceğiz, kimi kimden koruyacağız? Bu akıl almaz kirli oyuna bizi sokmak isteyenler, cevabını 1 Mart tezkeresinde almışlardır.” ESAD İLE SİSİ’NİN CANI CEHENNEME Özdamar, “Biz diyoruz ki; Esad'ın da Sisi'nin de canı cehenneme! Kim ki ülkesini diktatör yönetimle yönetiyorsa hepsinin canı cehenneme! Çekilmek istenildiğimiz batağa düşmek, BOP planlarına alet olmak, önü alınamaz sonuçlar doğurur” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap