SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gerekli tedbirler alınacak

Gerekli tedbirler alınacak

06 Nisan 2016 Çarşamba - 13:51




Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Finlandiya Başbakanı Juha Spila ile ortak basın toplantısı düzenledi





Başbakan Ahmet Davutoğlu ortak basın toplantısında, 50 milyon kişinin bilgilerinin sızdırılması ve dokunulmazlıklar ile ilgili de açıklama yaptı.

"GEREKLİ TEDBİRLERİN ALINMASI İÇİN ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR"

Davutoğlu: Bu verilerin sızdırılması konusunu ciddiyetle ele alıyoruz. Dün Bakanlar Kurulu'nda Ulaştırma Bakanı Binali Bey'den bilgi arz etmesini istedim. O da 2009'dan bu yana çıkan haberler konusunda bilgi verdi. Kendisinden gerekli tedbirlerin alınmasını istedik. 2009-2010'da ilk defa bu haberlerin yayınlanmasını söylüyorum. Siber suçlar bütün dünya için tehdit oluşturuyor. Gerekli tedbirlerin alınması için bir çalışma yürütülüyor. Benim de evimin adresi beyan edilmiş. Sormuş olsalardı söylerdim.

"CHP'NİN TEKLİFİNİN ARDINDAN HAREKETE GEÇECEĞİZ"

Dokunulmazlık: Partilere gerekli çağrılarda bulunduk. CHP yarın cevabını iletecek. Olumlu cevap gelirse ortak bir insiyatif olarak gelmezse AK Parti kendi görüşünü bildirecek. CHP'nin teklifinin ardından harekete geçeceğiz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap