SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genel Başkan ile Tarım Bakanı arasında gerginlik: Beni aradı, bağırdım

Genel Başkan ile Tarım Bakanı arasında gerginlik: Beni aradı, bağırdım

26 Ağustos 2021 Perşembe - 09:57




Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz ile Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli arasında gerginlik yaşandı. Yılmaz, "Tarım Bakanı aradı beni biraz önce. Kızdım, bağırdım" dedi.





CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yardımcılığını yaptıktan sonra CHP'den istifa ederek Yenilik Partisi'ni kuran Öztürk Yılmaz, memleketi Ardahan'ı ziyaret etti. Yılmaz, Ardahan'ın köylerini ziyaret ettiği sırada vatandaşlara seslenerek dikkat çeken ifadeler kullandı.

"TARIM BAKANI'NA KIZDIM, BAĞIRDIM"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin kendisini aradığını söyleyen Öztürk Yılmaz, "Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı aradı beni biraz önce. Tarım Bakanı ile görüştüm sabah. Kızdım, bağırdım. Şimdi aradı, size bir müjdem var. Bir şey açıklayacağım" diye konuştu.

"KARDEŞİM ÖYLE BAKARIZ EDERİZ İLE OLMAZ DEDİM"

"Çiftçinin kullandığı krediler, bunlar faizlerini erteleyin" diye Tarım Bakanı'na söylediklerini anlatan Yılmaz, "Pardon 'affedin' dedim. Benim söylediklerimi söylüyorum. 'Faizlerini almayın' dedim. 'Ana para ödemesi 3 yıl sonra 4 yıl sonra başlasın' dedim. 'Kardeşim öyle bakarız ederiz ile olmaz' dedim. 'Birkaç gün içerisinde bunu halledin' dedim. Ben bunu konuştum Bakan'la. Bakan da 'tamam' dedi. Bakan da Tarım İl Genel Müdürüne talimat verdi. Teşvik paketi 1 haftaya kalmaz çıkaracaklar. Yalnız bakan dedi ki; aynı durum Kars ve Erzurum'da olduğu için teşvik paketi orayı da içermesi gerekiyor. 'Vallahi ben onu bilmem' dedim." şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap