SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genç'in polis mesajı

Genç'in polis mesajı

18 Nisan 2015 Cumartesi - 10:29








Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170. yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Genç, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Milletimizin; Polis Teşkilatı kanunlarının, Türk polisine verdiği vazifeleri sadakatle ifa eden, vatandaşlarına devamlı yardımcı ve müşfik olan vazife uğruna canını feda etmekten çekinmeyen, cennet vatanımızda asayişi sağlamak için gece gündüz, yaz kış demeden vazife aşkı ile sorumluluğunu omzunda taşıyan; polislerimizi her daim saygı, sevgi ve hürmet ile anmaktayız.

Güvenliğimizin teminatı, kahraman Türk Polis Teşkilatı’nın; cennet vatanımızda asayişi sağlamak için gece gündüz, yaz kış demeden vazife aşkı ile sorumluluğunu 1845’ten beri omzunda taşıyan; en üst rütbesinden en alt rütbesine kadar şerefli mensupları, gerek yurt içinde gerekse yurtdışındaki adalet elçilerimizdir. Demokrasinin varlığının uzun süreli olması, insan hak ve özgürlüklerine engel teşkil eden tüm olumsuzlukların kaldırılması ve toplumda huzur ve güven ortamının sağlanması gibi birçok önem arz eden konuların her zaman bir parçası olan polis teşkilatımızın ve emniyet teşkilatı içinde görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın 170. kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu görev uğrunda şehit olan tüm polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

URALOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Abdulkadir Uraloğlu, teşekkür etti. Uraloğlu, "Hep Birlikte Yeni Türkiye sloganıyla 2023, 2053 ve 2071 Türkiye’si hedeflerinin gerçekleştirilmesine katkı sağlamak amacıyla 2015 genel seçimlerinde AK Parti Trabzon milletvekili aday adayı oldum. Bu süreçte, sivil toplum kuruluşları, belediyeler ve kamuoyu nezdinde yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Milletvekili adaylığına yönelik çalışmalarımda hemşehrilerimin dertlerini daha yakından öğrenme ve çözüm için çalışma fırsatı buldum. Trabzon’umuzdan 2015 genel seçimlerinde aday olan arkadaşları kutluyorum.

AK Parti milletvekili aday adaylığım süresince her türlü desteğini esirgemeyen, AK Parti İl Başkanımız ve AK Parti teşkilatlarına, belediye başkanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, basın yayın organlarımıza ve 7’den 70’e bütün Trabzonlu hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Görevim ne olursa olsun bundan önce olduğu gibi Trabzon’umuz, bölgemiz ve ülkemiz için bundan sonra da elimden gelen hizmetleri yapmaya devam edeceğim. 2015 genel seçimlerinin Trabzonumuza, Karadenizimize ve ülkemize hayırlı olması temennisiyle saygılar sunuyorum" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap