SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genç kızın feci sonu!

Genç kızın feci sonu!

23 Haziran 2016 Perşembe - 11:42




Bursa'da Burcun köyü yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybedip tarlaya uçan otomobil, 22 yaşındaki Elif Binici adlı genç kıza mezar oldu.





Kaza, Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Burcun köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gemlik'te oturan Binici ailesi fertleri, 71 yaşındaki F. Binici’yi Yenişehir'dan uçakla memleketlerine yolcu etmek için yola çıktı.

  1. Binici (52) idaresindeki 16 HM 864 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu tarlaya uçtu.

Kazada Süleyman Demirel Üniversitesi Laborant ve Veteriner Sağlık Bölümü'nden yeni mezun olduğu öğrenilen 22 yaşındaki Elif Binici ağır yaralandı. Talihsiz genç kız Yenişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Elif Binici yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sürücü M. Binici ve arabada bulunan A. Binici ile F. Binici hafif yaralanırken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

BAKAN ALA’DAN ELİF’İN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ


Çeşitli temaslarda bulunmak için Bursa'da olan İçişleri Bakanı Efkan Ala da, Erzurumlu ailenin Gemlik'teki evine giderek başsağlığı ziyaretinde bulundu. Beraberinde Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ak Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile Gemlik'e gelen Bakan Ala, acılı baba Mikdat Binici ve ailesine başsağlığı dileğinde bulundu. Bakan Ala, burada bir süre aile ile sohbet ederek, okunan Kur-an'ı Kerimi dinledi.

Genç kızın cenazesi bu gün öğle namazını müteakip Altuntaş camiinden kılınacak namazın ardından ilçe mezarlığında defnedilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap