SON DAKİKA



Haber > Gündem > Genç kız halk otobüsünde ölüme böyle gitti

Genç kız halk otobüsünde ölüme böyle gitti

17 Temmuz 2019 Çarşamba - 12:17




Kocaeli’nin Gebze ilçesine bir genç kızın halk otobüsten inmeye çalışırken düşerek hayatını kaybettiği kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.





Kocaeli'den gelen görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Kapısı açık otobüsten düşen genç kızın o anları güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüleri izleyen herkes şaşırıyor zira olay bir kaza mı intihar mı kafa karıştırıyor.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde meydana gelen olayda 18 yaşındaki Günay Gönülaçar, Dilovası ilçesinden Gebze'ye gitmek için Y.K. idaresindeki 41 J 4171 plakalı özel halk otobüsüne bindi. Gebze ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezinin önüne gelindiğinde yaşananlar herkesi şoke etti.  Otobüste bir gencin yanında oturan genç kız sakin bir şekilde ayağa kalkıyor ve ön kapıya doğru yürüyor. Bu sırada otobüs hareket halinde ancak kapısı açık. Genç kız hiç duraklamadan kapıdan dışarıya adımını atıyor. Kızın otobüsün durmadığını farketmemesi imkansız. Haliyle hareket halindeyken hiç duraksamadan kapıdan çıkışı şaşkınlık verici. 


Hareket halindeki otobüsten yola düşen genç kız aracın altında kaldı. Ağır yaralanan genç kız, hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri tarafından sürücü Y.K. gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Y.K.'nin tutuklanarak cezaevine gönderildi. 



Görüntüdeki şaşırtan detay

Günay Gönülaçar'ın düşme anı ve araçtakilerin panikle genç kızın yardımına koşma anı otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Videoyu izleyenler hayli şaşkın. Zira olayı bir 'kaza' olarak nitelemek zor. 
Öte yandan, Günay Gönülaçar’ın hayatını kaybettiği kaza anı otobüsün güvenlik kamerasına yansıdı. Genç kızın düşme anı ve araçtakilerin panikle genç kızın yardımına koşma anı otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap