SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gelecek Partili Selçuk Özdağ: Kılıçdaroğlu öldürülecekti

Gelecek Partili Selçuk Özdağ: Kılıçdaroğlu öldürülecekti

29 Mayıs 2022 Pazar - 10:59




Gelecek Partili Selçuk Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta uğradığı saldırıya işaret ederek "Kılıçdaroğlu öldürülecekti ve ülkede kaos iklimi oluşturulacaktı" dedi.





Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, katıldığı televizyon programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'ta uğradığı saldırıya işaret ederek dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun uğradığı saldırıda kesinlikle öldürüleceğini söyleyen Özdağ, "Ardından da Türkiye'de bir iç savaş provası yapılacaktı, kaos iklimi oluşturulacaktı ve OHAL ilan edilecekti. Çok hızlı bir şekilde ilan edilecekti" açıklamasında bulundu.

Özdağ, Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğramasının ardından kendilerininde de saldırıya uğradığını söyleyerek şöyle devam etti:

"Bizler de saldırıya uğradık. Sayın Ali Babacan, Sayın Davutoğlu... Bu şahıslara 'Dolandırıcı' dedi Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Recep Tayyip Erdoğan bizlere 'Dolandırıcı' dediği zaman RTÜK onunla ilgili bir işlem yaptı mı? Veya savcılar herhangi bir işlem yaptı mı? O haberi yayınlayanlar hakkında bir işlem yapıldı mı? Yapılmadı, kesinlikle yapılmadı"

Gelecek bir yılın çok sancılı geçeceğini ve değişimin de sancılı olacağını söyleyen Özdağ "Ama biz bunlara direneceğiz, milletimiz emin olsun" dedi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap