SON DAKİKA



Haber > Gündem > Geleceğe yön veriliyor

Geleceğe yön veriliyor

22 Mart 2017 Çarşamba - 12:34




Cumhurbaşkanlığı Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Minder, “ Sosyal sorumluluk alanında Külliyede 95 çocuğumuzu geleceğe hazırlıyoruz, Anaokulunda bilg





Mustafa BAYRAK

Eski Güneysu Belediye Başkanı Cumhurbaşkanlığı Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Minder Rizeli Gazetecileri Külliye de ağırladı. Cumhurbaşkanlığı Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Minder Gazetemiz temsilcisi Mustafa Bayrak, Spor muhabiri Selim Denizalp ile birlikte DHA muhabiri Muhammet Kaçar ve Rize Gündem Gazetesi Sahibi Aytekin Kalender”i Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ağırladı. Makamında bir süre gazeteciler ile sohbet eden Ahmet Minder ardından kendisine bağlı birim olan Anaokulunu Gazetecilere gezdirdi. Anaokulunda Cumhurbaşkanlığı personellerinden 95 çocuğa eğitim verdiklerini belirten Ahmet Minder “ 4-6 yaş arası çocukları burada eğitiyoruz, tüm ayrıntıları düşünerek çocuklar tarihimizden, günün teknolojisine, dinimizden, doğada ki tüm bitkilere kadar her şeyi burada öğrenmekteler. Gelecek neslimizi ülkesine, gelenek ve göreneklerine uygun olarak yetiştiriyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap