SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gazilerden Süleyman Şah tepkisi

Gazilerden Süleyman Şah tepkisi

25 Şubat 2015 Çarşamba - 17:09




“Her şehit verdiğimiz yerden çekilseydik vatan diye bir şey kalmazdı”





Türkiye’nin sınır dışındaki tek toprak parçası olan Süleyman Şah Türbesi’ne yapılan operasyona gazilerden tepki geldi. Gaziler, “Her şehit verdiğimiz, her vurulduğumuz yerden çekilseydik vatan diye bir şey kalmazdı” dedi.

Astsubay olarak görev yaptığı dönemde iki kez vurulan, vücudundan 14 kurşun çıkarılan, girdiği son çatışmada 18 arkadaşını şehit veren Gazi Koray Gürbüz ile 1994’te Bingöl’de keskin nişancının açtığı ateş sonucu ağır yaralanarak bacağını kaybeden Gazi Cemil Şenoğlu  konuştu.

Gazi Cemil Şenoğlu: Vatan burada. Bu bacağı vatan toprakları gitmesin diye verdim. IŞİD ve PKK ile işbirliğine girilerek vatan toprağının kaybedilmesi kanıma dokunuyor. Her şehit verdiğimiz, her vurulduğumuz yerden çekilseydik vatan diye bir şey kalmazdı. Bizi yönetenler unutmasınlar ki kanla sulandı bu topraklar. Siz kim oluyorsunuz da peşkeş çekiyorsunuz.

Gazi Koray Gürbüz: Asker artık dağda terörist aramasın. PKK’yı bize dağda çiçek toplayan, gitar çalan kişilermiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Halk tehlikededir. Terörist yol kesip kimlik kontrolü yapıyor, elini kolunu sallayarak geziyor ve askerin de operasyon yetkisi yok. Bu teröristler şehirde eylem yapmaya başladığında bunun bedelini kimler ödeyecek? Bunun bedelini açılım adı altında vatanı bölmek isteyenler ödeyecek. Terk edilen toprak verilmiş demektir. Buradan kahramanlık çıkmaz. Vatan toprağın altında yatan ile üzerinde gezinin bağının olduğu yerdir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap